Manager de proiect

Dorin Minea
+0727857328
dorin.minea@scoaladevalori.ro

str. Ion Nistor nr. 2, ap. 1, sector 3, Bucureşti, România

Raspandeste vestea!

Da share prietenilor tai.

Excepționalii – prin educație de calitate dăm valoare viitorului (2016)

60.15 %
Stransi: 27069 RON
Tinta: 45000 RON

Cine?

Ambițioși, implicați 100%, cu o dorință puternică de perfecționare, înarmați cu un curaj nebun, dispuși să învețe din orice experiență. Ei sunt Excepționalii, liceenii care își doresc să schimbe societatea în bine prin talentele și pasiunile lor.

Pentru acești adolescenți cu potențial am creat Excepţionalii, un proiect de educație nonformală ce inspiră prin modele de succes şi pune bazele unei comunităţi de tineri autonomi și responsabili – liderii de mâine. Ne adresăm tinerilor care au ceva de spus, care se fac remarcați prin inițiative și rezultate foarte bune într-un anumit domeniu, cum ar fi: antreprenoriat, tehnologie și IT, educație, economie şi finanţe, artă, voluntariat etc.

De ce?

Credem că educația tinerilor este izotonicul în cursa pentru o societate mai bună, iar drumul spre un viitor de calitate se aseamănă cu alergarea de anduranță. O cursă de 21, 42 sau 100 km este susținută cu energie, pasiune și mulți pași mărunți, care împreună construiesc drumul spre succes. Fă alături de noi unul dintre acești pași și sprijină Excepționalii la Transmaraton! 

Ce am făcut până acum?

La a doua ediție Excepționalii, susținută de asemenea prin Transmaraton, 77 de adolescenți pasionați, din toată țara, au trecut printr-o călătorie de schimbare, compusă din mai multe experiențe: Tabăra de Inovație, Imersiune în lumea business din București și Voluntariat în proiecte de impact. Citește povestea și vezi rezultatele pe pagina proiectului.

Prin proiectele gândite și implementate de ei în comunitățile locale, Excepționalii au dat mai departe din ceea ce au învățat și au inspirat, la rândul lor, colegii de generație. Astfel, efectul de schimbare se multiplică la nivel local, unde tinerii creează proiecte educaționale pentru tineri, cunoscând dorințele și nevoile lor.

65 de Excepționali și susținători au format echipe și au investit 1565 de ore de voluntariat în organizarea a 7 proiecte de impact, cu participanți din 12 orașe din țară: Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț, Bicaz, Galați, Focșani, Sibiu, Craiova, Râmnicu Vâlcea, București. În cadrul acestora, circa 1367 de tineri au beneficiat de peste 120 de ore de educație nonformală și oportunități prin ateliere, conferințe și workshop-uri interactive care i-au motivat și i-au ajutat să-și descopere drumul potrivit în viață.

Ce ne propunem?

Cu ajutorul tău, la ediția a treia a proiectului Excepționalii ne dorim să oferim gratuit șansa dezvoltării pentru 100 de adolescenți cu potențial din toată țara, care vor duce mai departe schimbarea.

Susține performanța în educație și încurajează tinerii Excepționali să scrie viitorul cu propria pasiune!

Participanți