Manager de proiect

Mihail CAPLOIU
+4 0740 229 079
mihail.caploiu@padureacopiilor.ro

Str. Sarmizegetusa nr. 4, et. 1, interfon: 002, cod poștal: 030192, sector 3, București, România

Raspandeste vestea!

Da share prietenilor tai.

Pădurea Copiilor – Creștem Păduri, Terraformăm Comunități!

43.78 %
Stransi: 17510 RON
Tinta: 40000 RON

Aleargă pentru pădurile din România!

O pădure nu e doar un loc de stat la umbră vara, ci o sursă de echilibru pentru climă, floră, faună, sol și mai ales pentru comunitățile de oameni. Pentru noi, o pădure este și o misiune.

De 15 ani oferim suport pentru natură și oameni, de 15 ani împădurim și ajutăm comunitățile să înflorească prin proiecte de inovare socială.

Până acum am readus pădurea pentru 6 comunități și 26 000 de oameni din cele mai aride zone ale Munteniei: Ariceștii-Rahtivani, Cuza Vodă, Dragoș Vodă, Vâlcelele, Poroschia,  și Drăgănești Vlașca.

Aleargă pentru Pădurea Copiilor și ajută-ne să rămânem un factor de acțiune pentru oameni și natură!

Ne dorim să strângem 10.000 de euro pentru a împăduri terenuri degradate și în județul Dâmbovița, unde în fiecare vară se înregistrează secetă severă.

Prietenii, colegii, familia și alți oameni responsabili din cercul tău social pot dona pentru Pădurea Copiilor dacă tu alegi să faci fundraising pentru noi la Transmaraton. Avem nevoi de 50 de supereroi transmaratoniști!

Noi îți oferim un kit de fundraising și toata susținerea și consilierea de care ai nevoie.

Vrei sa ajuți oferind timpul și experiența ta pentru crearea și implementarea de proiecte? Trimite un e-mail lacomunicare@padureacopiilor.ro și găsim împreună o modalitate de a ajuta comunitățile pe care le sprijinim să se dezvolte.

Alege să împădurești!

Toate încurajările noastre aleargă spre tine!

 

Echipa Pădurea Copiilor

Participanți