Adrian Vintilă

Salut,

Pe 16 Septembrie revin pe Transfagarasan, unde ale(r)g sa impăduresc.

Asociatia Padurea Copiilor împădureste suprafeţe degradate din sudul României, prin implicarea  comunităţilor locale, a voluntarilor si companiilor partenere ce aleg să aibă un comportament responsabil. Orice sustinere inseamna un copac in plus, plantam pentru copiii de azi.

Se spune ca fiecare om trebuie sa planteze un copac – acum ai ocazia sa ajuti la plantarea unuia, cu un gest mic, dar cu impact mare. Te rog foloseste link-ul de mai jos pentru o donatie pentru copacul tau.

Iti multumesc pentru sustinere !

Adrian

 

Oana Voinescu

Bună,

Numele meu este Oana, am 29 de ani și sunt un voluntar entuziast.

Particip pentru prima dată la Transmaraton, deși sunt pasionată de alergat și am mai participat la maratoane în oraș. Doresc ca prin efortul meu să susțin “Școala de Valori”, pentru că sunt o echipă dedicată unui scop în care cred și eu cu convingere, și anume educația tinerilor. Prin numereoasele lor proiecte au reușit să creeze un cadru propice de dezvoltare pentru tineri și să contribuie la fundația dezvoltării unei societăți mai bune.

Prin orice mică contribuție financiară ne poți ajuta să creăm o societate mai responsabilă!

Mulțumesc!

Anamaria Catalina Dumitriu

Muhammad Ali once said: “Impossible is just a big word thrown by small men who find it easier to live the world they’ve been given than to explore the power they have to change it.

Impossible is not a fact. It’s an opinion.

Impossible is not a declaration. It’s a dare.

Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.

 

Alerg! Alerg pentru mine, pentru sufletul meu si pentru starea mea de bine. De mai mult de un an am devenit una din versiunile mele cele mai bune, am o alta viata, o alta gandire si nu ma opresc aici.

Dar de ce sa nu fac asta si pentru a sustine o cauza ?!

Doresc sa fac parte din teamHOSPICE deoarece imi place sa imbin sportul si preocuparea pentru tot ce tine de alergare si stil de viata sanatos cu utilul , materializat prin intentia de a ajuta.

Alerg pentru ei, pentru cei care sunt diagnosticati cu boli incurabile si totusi au dreptul sa traiasca frumos si cu demnitate pana la ultima suflare.

“Treizeciton-ul” este pentru mine o provocare , la fel cum e si acest fund-raising. Particip pentru prima data la ambele provocari pe care am credinta ca le duc la bun sfarsit cu ajutorul tau care citesti cuvintele astea, ma sustii si dai click pe butonul “doneaza”.

 

Iti multumesc!

Ionela Madalina Mihai

Salut,

Pe 16 Septembrie voi alerga pentru a treia oara semimaratonul pe Transfagarasan pentru a sustine fundatia HOSPICE Casa Speranței, care asigura gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii si adulti cu boli incurabile. Si te rog sa ma ajuti in acest demers.

De ce revin sa alerg? De ce te rog sa donezi? Pentru ca pacientii HOSPICE ar da orice pentru inca o zi in care sanatatea lor sa le poata permite macar sa viseze la asa ceva; pentru ca putem aduce impreuna, km cu km si RON cu RON, o zi senina si fara durere in ultimele clipe ale cuiva grav bolnav.

Te invit, asadar, sa ii ajutam impreuna ! Iti dedic fiecare km din cei 21 pentru o donatie din partea ta (orice suma e binevenita – echivalent cu un ziar, o cafea, o inghetata, un pachet de tigari).

Iti multumesc pentru sustinere !

Ionela

Hi,

On the 16th of September I’ll run for the third time the Transfagarasan half marathon, to support HOSPICE Casa Speranței  (Hospices of Hope), a foundation which provides free palliative care services for patients with a terminal illness. And I kindly ask your support in this process.

Why do I come back to run here? Why do I ask you to donate? Because HOSPICE patients would give anything for just another day in which they may even afford to dream about it; because we can bring together, km by km and RON by RON, a brighter and pain free day in the last moments of someone seriously ill.

So I invite you to help them together! I dedicate to you every km of these 21 for a donation (any amount is more than welcomed – the equivalent of a newspaper, a coffee, an ice-cream, a pack of cigarettes).

Thank you for your support!

Ionela

 

 

Adriana Manea

Bună!

Eu sunt Adriana, am 26 de ani, iubesc natura și mai ales apusurile.

De ce alerg la Transmaraton pentru Școala de Valori? Prin alergare îmi depășesc barierele fizice, iar în același timp și pe cele mentale. Mă simt liberă, ajung în locuri superbe și îmi iau energie pozitivă.

După primul maraton am zâmbit și am zis că nu mă opresc vreodată din alergat.

Iubesc oamenii, susțin educația și adolescenții și de aceea susțin Școala de Valori.

Haideți să susținem împreună viitorul nostru și al copiilor noștri!

Aleargă pe cea mai frumoasă șosea din lume

REZERVA-TI LOCUL ACUM