Manager de proiect

Andreea Dinu
+40743908338
andreea.dinu@scoaladevalori.ro

Asociaţia Şcoala de Valori Str. General Gheorghe Manu, nr. 3, etaj 4, sector 1, Bucureşti, România
IBAN: RO03BACX0000000940524000
Banca: UniCredit Bank
Sucursala: Bucureşti – Sfântul Gheorghe

Raspandeste vestea!

Da share prietenilor tai.

Excepționalii – prin educație de calitate dăm valoare viitorului

37.27 %
Stransi: 26089 RON
Tinta: 70000 RON

Cine?

Din 2014, am început să formăm o comunitate de tineri activi, cu inițiativă și curaj, care dezvoltă proiecte educative și stimulează astfel dorința de acțiune a colegilor de generație din orașele în care locuiesc.

Pentru ei am creat, un proiect de dezvoltare personală și profesională care combină ateliere interactive, vizite în companii, întâlniri cu oameni cu expertiză în domenii diverse și învățare prin experiențe directe. Astfel construim împreună o comunitate a liderilor de mâine.

De ce?

Credem că educația tinerilor este izotonicul în cursa pentru o societate mai bună, iar drumul spre un viitor de calitate se aseamănă cu alergarea de anduranță. O cursă de 21, 42 sau 100 km este susținută cu energie, pasiune și mulți pași mărunți, care împreună construiesc drumul spre succes. Fă alături de noi unul dintre acești pași și sprijină Excepționalii la Transmaraton! 

Ce am făcut până acum?

În 2015, am adus împreună tineri care au creat împreună o platformă online, în care adolescenții puteau citi interviuri cu specialiști, în care povesteau despre profesiile lor. Peste 100 astfel de interviuri au fost luate.

În 2016, a doua ediție a Excepționalii a adus în comunitățile din România 7 proiecte de impact. Conferințe motivaționale, de orientare în carieră, cluburi de dezvoltare a pasiunilor, târguri de ONG-uri cu oportunități de voluntariat, proiect de job shadowing în companii au creat pentru adolescenții din toată țara șansa să își descopere și să își cultive pasiunile într-un mediu informal.

La a treia ediție Excepționalii, susținută de asemenea prin Transmaraton, 58 de adolescenți pasionați, din toată țara, au trecut printr-o călătorie de transformare, compusă din mai multe experiențe: Tabăra de Inovație, Imersiune în lumea business din București și Voluntariat în proiecte de impact. Citește povestea și vezi rezultatele pe pagina proiectului.

Prin iniţiativele gândite și implementate de ei în comunitățile locale, Excepționalii au dat mai departe din ceea ce au învățat și au inspirat, la rândul lor, colegii de generație. Astfel, efectul de schimbare se multiplică la nivel local, unde tinerii creează proiecte educaționale pentru tineri, cunoscând dorințele și nevoile lor.
45 de Excepționali și susținători au format echipe și au investit 3000 de ore de voluntariat în organizarea a 15 proiecte de impact, cu participanți din 11 orașe din țară: Galați (Galați), Drobeta Turnu Severin (Mehedinți), Focșani (Vrancea), București, Neamț (Piatra Neamț) și Bacău (Bacău), Oradea (Bihor), Brașov (Brașov), Craiova (Dolj), Sibiu(Sibiu), Pitești(Argeș). În cadrul acestora, circa 1000 de tineri au beneficiat de peste 56 de ore de educație nonformală și oportunități prin ateliere, conferințe și workshop-uri interactive care i-au motivat și i-au ajutat să-și descopere drumul potrivit în viață.

Ce ne propunem?

Cu ajutorul tău, la următoarea ediție a proiectului Excepționalii ne dorim să oferim gratuit șansa dezvoltării pentru 100 de adolescenți cu potențial din toată țara, care vor duce mai departe schimbarea.

Susţine tinerii Excepționali, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară.

Participanți