Manager de proiect

Roxana Săndiță
0723 246 981
roxana.sandita@hospice.ro

Str. Tamâioarei nr. 121-123, Sector 2, București, România; Str. Sitei, nr. 17A, Brașov, jud. Brașov, România

Raspandeste vestea!

Da share prietenilor tai.

HOSPICE Casa Speranței – Îngrijire medicală gratuită pentru copii și adulți cu boli incurabile 2018

128.2 %
Stransi: 57690 RON
Tinta: 45000 RON

Aleargă pentru îngrijirea paliativă gratuită a bolnavilor incurabili!

Pe 16 septembrie luăm din nou startul în cea mai frumoasă cursă de alergare montană din România, Transmaraton, ocazia perfectă de a face sport de calitate și a ne întâlni cu prieteni vechi.

HOSPICE Casa Speranței este pentru al șaptelea an consecutiv organizație beneficiară a Transmaratonului, iar anul trecut, 60 de alergători au participat la această competiție în Team HOSPICE. Împreună cu prietenii lor, au strâns aproape 40.000 de lei pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile și care au nevoie de îngrijire paliativă gratuită.

Când tu alergi, inimile noastre bat împreună.  Ne dau putere să ducem lupta mai departe, să nu renunțăm, să trăim dincolo de boala necruțătoare care ne împovărează.

De 25 de ani, HOSPICE Casa Speranței îi sprijină gratuit și necondiționat pe cei aflați într-o cursă nedreaptă cu o boală incurabilă. Sunt peste 22.000 de adulți și copii care au găsit aici alinare, alături de familiile lor.

Dacă și tu crezi că fiecare clipă de viață merită prețuită, te așteptăm să să ni te alături la cel mai spectaculos maraton al României.  Aleargă la Transmaraton în sprijinul pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței  și  ajută-ne să strângem suma de 35.000 de lei, necesară pentru a acoperi 350 de vizite la domiciliul bolnavilor.

Când tu alergi, dai putere vieții să biruiască!

Ne vedem la linia de start.

 

Participanți