Manager de proiect

Beatrice Parîng
0728130076
beatrice.paring@hospice.ro

Str. Tamâioarei nr. 121-123, Sector 2, București, România; Str. Sitei, nr. 17A, Brașov, jud. Brașov, România

Raspandeste vestea!

Da share prietenilor tai.

HOSPICE Casa Speranței – Îngrijire medicală gratuită pentru copii și adulți cu boli incurabile

112.85 %
Stransi: 56427 RON
Tinta: 50000 RON

650 de lecții despre viață

Aleargă pentru 650 de lecții despre viață pentru copiii cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței!

Când lupți cu o boală incurabilă, matematica zilelor și anilor te preocupă mai mult decât cea predată după manual. Se numără clipele una câte una, se adună amintirile, se înmulțesc cu cei dragi, se împart tuturor celor care-ți sunt în preajmă.

După această programă învață copiii cu boli incurabile în Centrele de Zi din Brașov și București, de la HOSPICE Casa Speranței. Copiii care nu-și mai găsesc locul în școlile clasice învață la HOSPICE să numere, să scrie și să citească, să-și folosească abiltățile pentru a fi cât mai independenți. Aici învață să-și accepte și să-și exprime emoțiile prin teatru sau prin muzică, fac mișcare prin sporturi distractive, își dezvoltă creativitatea prin joc și pictură sau explorează lumi necunoscute cu ajutorul realității virtuale. Cu alte cuvinte, învățăm împreună să ne bucurăm de fiecare clipă de viață!

Pentru acești copii și pentru clipele lor de fericire te provocăm să alergi la cea de-a opta ediție a Transmaratonului. Anul acesta ne-am propus să strângem fondurile necesare pentru 650 vizite ale copiilor în centrele de zi HOSPICE. Împreună cu susținătorii tăi, poți alege câte astfel de vizite sau lecții de viață susții prin donații.

De 27 de ani, HOSPICE Casa Speranței îi sprijină gratuit și necondiționat pe cei aflați într-o cursă nedreaptă cu o boală incurabilă. Sunt peste 30.000 de adulți și copii care au găsit aici alinare, alături de familiile lor. Dacă și tu crezi că fiecare clipă de viață merită prețuită, te așteptăm să să ni te alături la cel mai spectaculos eveniment de alergare al României.

https://recorder.ro/oamenii-din-casa-sperantei-un-documentar-mai-mult-despre-viata-si-mai-putin-despre-moarte/

Participanți