Cristian Ungureanu va alerga la Transmaraton

19 April 2012

Cristian Ungureanu, este un alergator din Iasi cu o poveste incredibila, una cu un final fericit datorata unei vointe extraordinare din partea lui si unui ajutor divin. El a avut pana acum doua incercari peste care nu putini ar fi reusit sa treaca.

Acum opt ani, din cauza unor dureri puternice in zona pieptului a mers la un control medical, in acel moment avea 140 de kilograme.
Din fericire singura problema de care suferea era obezitate. In acel moment Cristi se apuca de alergat si incearca sa isi schimbe modul de viata defectuos. Slabeste foarte mult, ajungand la greutatea de 75 de kilograme si devine maratonist.

In aprilie 2011 insa soarta ii ofera o noua incercare. In timp ce era la un antrenament pe strazile din Iasi, Cristi este lovit in plin de o masina chiar pe trecerea de pietoni.

Nici aceasta din urma incercare nu l-a oprit pe Cristi, de la inceputul anului el a alergat deja sute de kilometri, pe 16 aprilie la un an dupa accident el a “sarbatorit” alergand un maraton. Detalii pe blogul lui.

Cristi Ungureanu va alerga pe 9 iunie la cursa de ultramaraton (70km) pentru Hospice Casa sperantei. Poti ajuta si tu donand pe pagina lui Cristi de aici.