Optiuni cazare

Participarea la evenimentul nostru nu include cazare. Va invitam sa va rezervati din timp locul de cazare sau, in cazul in care nu ramaneti peste noapte in zona Transfagarasan, sa va asigurati transportul astfel incat sa se incadreze in programul evenimentului.

Mai jos veti gasi o lista cu diverse unitati de cazare, grupate in functie de distanta fata de locul de start al fiecarei probe.

Niciuna dintre unitatile de cazare mentionate nu ofera gratuitati sau conditii tarifare speciale participantilor la eveniment.

>> Unitatile de cazare cele mai apropiate de zona de Start a curselor de maraton si ultramaraton, respectiv de Sosire, sunt:

Cabana Capra (0.1 kilometri).

Cabana Conacul Ursului (3.7 kilometri).

Vila Balea (4.2 kilometri)

Hotel Siesta (5.7 kilometri)

Hotel Piscul Negru (5.9 kilometri)

>> Unitatile de cazare cele mai apropiate de zona de zona de Start a curselor de zeceton si treizeciton sunt:

Cabana Paltinu (0.2 kilometri)

Cabana Balea Lac (0.5 kilometri)

Sosirea este localizata la 8.5 kilometri distanta de startul acestor doua curse (aproximativ 40 de minute de mers cu masina).

>> Unitatile de cazare cele mai apropiate de zona de zona de Start a cursei de semimaraton sunt:

Hotel Balea Cascada (0.1 kilometri)

Cabana Paltinu (13 kilometri)

Cabana Balea Lac (13.4 kilometri)

Complex Turistic Pastravaria Albota (16.6 kilometri)

La aproximativ 17 kilometri distanta de startul acestei curse se afla localitatea Cartisoara, unde sunt disponibile numeroase locuri de cazare la pensiuni.

Sosirea este localizata la 21.5 kilometri distanta de startul acestei curse (aproximativ 90 de minute de mers cu masina).

Aleargă pe cea mai frumoasă șosea din lume

REZERVA-TI LOCUL ACUM