Ajuta-ma sa raspandesc vestea!

Da share prietenilor tai.

Andrei Iosif

0 %
Stransi: 0 RON
Tinta: 500 RON

Servus! Sunt Iosif și am 21 de ani. Mi-am petrecut ultimul an studiind în afară și am un dor extraordinar de țară, pe care de-abia astept să-l alin, umplându-mi plămânii cu aerul dur de România.

Am ales să susțin Școala de Valori – Excepționalii pentru că investiția în viitor începe prin educație.

Transmaratonul reprezintă pentru mine mai mult decât o simplă cursă. În primul rând, nu o consider cursă, pentru că sunt acolo pentru pura mea plăcere și dorința de a arăta, cum s-ar spune, “că se poate”, că mereu poți mai mult și realizezi ce-ți propui prin pură voință. E mai mult decât o simplă cursă, pentru că vad alergatul în general ca pe o bună alegorie pentru orice “luptă” pe care o ducem în viață; oamenii excepționali din istorie au fost, înainte de toate, perseverenți și încrezători– exact cum trebuie să fii când alergi primul tău semi-maraton cu peste 1km elevație totală.

Paralele între alergat și dezvoltare intelectuală se pot face la infinit. Însă, ce e cu adevarat special la cursa aceasta e că simți cu adevărat cum urci, cum avansezi. Recomand oricui să facă asta, pe toate planurile în care și-a propus progresul. Singurele limitări adevărate sunt cele auto-impuse, singurul eșec adevarat e cel în care te complaci fără să înveți din experiență.

Roma n-a fost cucerită într-o zi și nici de un singur om. Așa că haideți să dăm aripi valorilor acestei țări împreună, susțiâand alături de mine Excepționalii!

Doneaza pentru cauza sustinuta de Andrei Iosif