Ajuta-ma sa raspandesc vestea!

Da share prietenilor tai.

Bogdan si Iulian

0 %
Stransi: 0 RON
Tinta: 300 RON

Salutare! Sa zicem ca alerg din copilarie, dar asta nu se pune, pentru ca toti alergam in copilarie sau aproape toti, sa zicem ca am alergat si m-am antrenat putin pentru proba de la bac, dar nici asta nu se pune, ca am alergat in armata, ca mai alergam cu juniorii de la Complexul de Servicii Sociale unde lucrez dar nu reuseam sa trec de limita de 5km. Anii treceau si ma lecuiam repede de acest microb, acela de a alerga. In 2015 mi-am propus sa ma reapuc de antrenamente si bine am facut pentru ca e super fain. Alaturi de fratele meu am reusit sa trec de limita de 5km, apoi de 7km, de 9km, de 11km si tot asa.

In acest an, eu si Iulian ne dedicam alergarea celor prinsi intr-o lupta nedreapta. Participam la Transmaraton in Team HOSPICE si vrem sa ajutam 3 pacienti HOSPICE sa primeasca ingrijirea paliativa de care au nevoie, chiar in caminele lor. In lupta cu o boala incurabila, pecientii isi doresc adesea sa ramana alaturi de familie, in locurile care i-au adapostit de vitregiile timpului si care si-au lasat o amprenta pe suflet.

Tu ne poti ajuta sa oferim clipe senine celor care infrunta o boala incurabila. Sustine cu o donatie initiativa noastra si ajutorul tau se va regasi in zambetele copiilor si adultilor ingrijiti de HOSPICE. Impreuna putem oferi speranta si demnitate.

 

Doneaza pentru cauza sustinuta de Bogdan si Iulian