Ajuta-ma sa raspandesc vestea!

Da share prietenilor tai.

Catalin Gabriel Dimu

0 %
Stransi: 0 RON
Tinta: 2500 RON

Alergatul a devenit pentru mine un hobby anul trecut, iar anul acesta m-am hotărât să îl transform în obicei și să îmi antrenez voința și conștientizarea prin alergat. De asemenea, cred că se potrivește de minune și cu motto-ul “Cine îndrăznește câștigă” care, sincer să fiu, m-a inspirat în ultima perioadă.

De ce am ales să susțin proiectul Excepționalii, al Asociației Școala de Valori? Pentru că educația este acea fundație fără de care nu poți construi o casă “sănătoasă”.
Un alt citat care mă inspiră din ce în ce mai mult este cel al lui Confucius care spunea “Să citești și să nu întelegi e o pierdere de timp, dar să înțelegi și să nu citești este periculos.”

Aceasta este și motivația mea cea mai puternică, motivul pentru care mă implic în educație cât de mult pot: să știu că am contribuit activ la formarea unor tineri care au toate resursele, astfel încât să citească ceea ce au nevoie și în același timp să înțeleagă ceea ce citesc și să folosească proactiv informația pentru dezvoltarea lor.

Cred în tinerii ambițioși, cred într-o Românie mai educată. Dacă și tu crezi, oprește-te o secundă și oferă. Contribuie la schimbare, fii parte din ea!

Doneaza pentru cauza sustinuta de Catalin Gabriel Dimu