Ajuta-ma sa raspandesc vestea!

Da share prietenilor tai.

Corina Sulumete

12 %
Stransi: 120 RON
Tinta: 1000 RON

Mă numesc Corina Sulumete și am 28 de ani. Lucrez în domeniul Resurselor Umane datorită preocupării și … major pentru oameni și interacțiune. Participarea mea la Transmaraton vine ca urmare a unui context complex. Până în urmă cu 3 ani viața mea, era complet diferită și nu într-un sens pozitiv.

Aveam peste 100 de kilograme și încă alte sute de complexe. Nu îmi amintesc să mă fi simțit vreodată confortabil în pielea mea. Ambiții pasagere apăreau constant în mintea mea și îmi doream să slăbesc, dar nu reușeam să am o forță interioară atât de mare încât să fac ceva concret în această privință. Până într-o zi când mi-am făcut un abonament la sala de fitness și mi-am promis că voi schimba pentru totdeauna marimea hainelor și gradul stimei de sine. În aproximativ 2 ani am ajuns de la peste 100 de kilograme la 65 de kilograme prin sport, sport, sport și alimentație potrivită unui regim de viața mai sănătos.

Sportul mi-a schimbat literalmente viața și viziunea asupra capacității interioare de schimbare a omului. În septembrie voi alerga la Transmaraton, la cursa de 42 de kilometri ceea ce înseamnă o provocare mare și un nou scop care îmi menține entuziasmul pe parcursul antrenamentelor. Susțin adolescenții din proiectul Excepționalii, pentru că am încredere în puterea exemplului și în puterea influenței pozitive pe care o putem avea asupra generației tinere.

Încurajez ca sportul să devină parte din modul în care ei își petrec timpul. Un timp de calitate, un timp în care educația este o cauză suficient de noibilă încât să trezească interesul multor persoane!

Donatii

Nume Data Mesaj Suma
Anonim 2018-08-06 11:29:59 Run, Forrest, run! 50 RON
Anonim 2018-08-03 10:54:33 Hai Cori! Se poateee 🤗 20 RON
Titescu Iana 2018-07-31 19:09:50 Hai Cori 50 RON

Doneaza pentru cauza sustinuta de Corina Sulumete