Ajuta-ma sa raspandesc vestea!

Da share prietenilor tai.

Cristian Ioan Filimon

10 %
Stransi: 50 RON
Tinta: 500 RON

Salut,

Sunt Cristian și am 39 ani. Sunt căsătorit, am o fetiță de aproape 7 anișori și locuiesc în București.

De profesie sunt inginer constructor, însă mă pasionează alergarea și călătoriile, pasiuni care se completează foarte bine.

Am început să alerg de anul trecut și până în prezent am participat la o serie de semimaratoane și maratoane atât în țară, cât și în străinătate.

Alergarea a devenit un stil de viață pentru mine, o bucurie pe care o împartașesc mereu cu familia mea și cu prietenii, o modalitate prin care îmi depășesc limitele și am posibilitatea să fac fapte bune.

Anul acesta alerg pentru a doua oară la Transmaraton și am ales să susțin EXCEPȚIONALII, un proiect al Asociației Școala de Valori.

EXCEPTIONALII este un proiect de educație nonformală pentru tineri talentați și pasionați, o comunitate de tineri deosebiți care pot produce schimbări semnificative în diverse domenii, dar și în societatea în care trăim.

Eu știu foarte bine ce înseamnă să fii susținut de cineva în ceea ce vrei să faci, cred cu tărie în educația copiilor noștri și te invit să “alergi” alături de mine și să susținem împreună acest proiect.

Îți mulțumesc din suflet!

Donatii

Nume Data Mesaj Suma
Anonim 2018-09-13 07:50:13 Mult succes! 50 RON

Doneaza pentru cauza sustinuta de Cristian Ioan Filimon