Ajuta-ma sa raspandesc vestea!

Da share prietenilor tai.

Raluca Popescu

21.21 %
Stransi: 350 RON
Tinta: 1650 RON

Salut,

Alerg la Transmaraton pentru tinerii talentati pe care Fundatia Regala Margartea a Romaniei ii sustine cu burse si cu un program de dezvoltare profesionala pentru ca stiu ca acest program reprezinta, pentru multi dintre bursieri, boostul de incredere in ei si in valoarea pe care o aduc pe scena, chiar daca sunt la inceput de drum. Pentru ca, pentru multi dintre ei este o reusita importanta sa obtina aceasta bursa si sa beneficieze de mentoratele si activitatile pe care programul le faciliteaza. Nu ar avea acces la ele altfel, nu ar putea sa se dezvolte in domeniul lor, fara ajutorul si dedicarea mentorilor din program. I-am vazut, personal, cum infloresc in jurul oamenilor care cred in ei si le oglindesc potentialul. Cum prind aripi si isi fac curaj sa incerce, sa ceara mai mult de la ei si de la viitor, sa-si urmeze visul fara presiunea grea a lipsurilor financiare.

Insa acest proiect nu poate exista fara implicarea celor care vor sa schimbe Romania – companii sau oameni cu dorinta de a face, atat cat pot, ceva pentru acel mai bine de care vorbim cu totii. Si daca azi este despre arta si cultura este pentru ca, fara acest frumos de care avem cu totii nevoie, mai ales in ziua de azi, nici noi nu am putea fi mai frumosi – la nivel individual si, impreuna, la nivel de societate. Avem nevoie de arta si cultura pentru ca asa ne (re)amintim ca suntem cu totii vulnerabili, ca avem emotii, ca suntem buni, ca, desi nu ne cunoastem, putem simti toti aceleasi povesti prin note muzicale, indiferent de ritm sau prin cromatica, indiferent de tablou.  Dincolo de viata de zi cu zi ne uneste – sau ne poate uni – Frumosul.

Si pentru ca acesti tineri sunt frumosi prin ceea ce sunt si prin ceea ce fac, mi-as dori sa fim cat mai multi cei care construim Frumosul. Azi cu o donatie pentru un tanar bursier, maine asa cum considera fiecare dintre noi. Eu alerg  si ma voi bucura de cea mai frumoasa sosea din lume – Transfagarasan. Tu poti face o donatie si impreuna sa cream si mai mult Frumos in aceasta tara.

Fiecare donatie se va transforma intr-o experienta de neuitat pentru un bursier. Iti multumesc in numele lor.

Donatii

Nume Data Mesaj Suma
Anonim 2019-08-17 15:27:47 Keep running and doing great things! <3 50 RON
Oana Serban 2019-08-14 14:06:36 Succes! 100 RON
Anonim 2019-08-14 12:29:31 Bafta! 50 RON
Adelina Bunea 2019-08-14 12:21:28 Donatie marathon Raluca 100 RON
Anonim 2019-08-13 15:10:25 Succes! 50 RON

Doneaza pentru cauza sustinuta de Raluca Popescu