Ajuta-ma sa raspandesc vestea!

Da share prietenilor tai.

Ronan Guillou

100 %
Stransi: 1200 RON
Tinta: 1200 RON

Salut,

Mă numesc Ronan Guillou. Sunt cetățean francez, dar, din ce in ce mai mult, mă consider un cetățean al lumii largi. Lucrez de 11 ani la Comitetul Internașional al Crucii Roșii, organizație umanitară care contribuie la protecția victimelor conflictelor armate și al altor situații de violență. Am, deci, privilegiul de a mă trezi în fiecare dimineață pentru a ajuta oamenii și a le da speranță, și, din cand în cand, un zambet, în ciuda dificultăților cu care se confruntă.

În toate țările în care am avut șansa să lucrez până acum, am realizat că există un sport pe care toată lumea îl cunoaște… Nu, nu este vorba despre fotbal, ci despre alergat, care poate fi practicat foarte simplu doar cu o pereche de încălțăminte, pantaloni și un tricou, aproape peste tot în lume.

Pentru mine, alergatul înseamna stabilire de obiective, înseamnă disciplină, tenacitate și înseamnă depășire de sine. În acest sport, tu ești întotdeauna singurul responsabil. Cred că în alergat, ca și în viață, este nevoie de o buna doză de nebunie, de caracter, de multă muncă, de ceva spiritualitate (la urma urmei trebuie să crezi că poți alerga mai mult de câțiva kilometri), și, cu siguranță, de o imensă dorință de a reuși. Trebuie început puțin câte puțin pentru ca într-o bună zi să poți ajunge la vârf, cum ar fi să alergi un semi-maraton în Transilvania…. da, alergatul este o călătorie în sine, un sport de dezvoltare individuală, dar care, pentru mine își trage foarte multă motivație și din descoperirea și cunoașterea de noi culturi și popoare.

Am ales să susțin “Excepționalii, Școala de Valori”, deoarece acești tineri întruchipează valorile în care eu cred, deoarece, prin ambiția și efortul lor, ei parcurg un traseu similar către a deveni liderii României de mâine.

“Alerg, deci exist!”

Salut à tous, je m’appelle Ronan Guillou. Je suis français mais de plus en plus je me considère comme un simple citoyen du monde! Je travaille depuis plus de 11 ans pour le Comité international de la Croix Rouge, une organisation humanitaire qui assiste et protège les victimes de conflits armés et autres situations de violence. J’ai donc le privilège de me lever tous les matins pour aller aider les gens et leur redonner un peu d’espoir et, de temps en temps, un sourire malgré les difficultés. Dans tous les pays dans lesquels j’ai eu la chance de travailler je me suis rendu compte qu’il y a un sport que tout le monde connaît. Non, ce n’est pas le football, c’est la course à pied. Avec une paire de chaussure, un short et un t-shirt c’est probablement le sport individuel le plus simple du monde que nous pouvons pratiquer partout (ou presque).

Courir c’est se fixer des objectifs, c’est de la discipline, de la ténacité et du dépassement de soi. Dans les bons et les mauvais moments de la course à pied le seul responsable n’est personne d’autre que vous. Dans la course à pied comme dans la vie, il faut une bonne dose de folie, beaucoup de travail, un peu de caractère, quelques gouttes de spiritualité ( il faut tout de même y croire pour courir plusieurs kilomètres) mais surtout une immense envie de réussir et ce, peu importe la distance. Il faut commencer petit pour pouvoir atteindre les sommets et un jour, peut-être courir un marathon en Transylvanie …oui courir c’est un voyage, un sport individuel mais qui n’est jamais aussi motivant que lorsqu’il y a du monde autour, des gens à découvrir et une culture à comprendre.

Je crois au sport et à l’éducation par le sport, individuel ou collectif, amateur ou professionnel car dans le sport comme dans le monde du travail, le travail en équipe, l’entraide, la persistance, le respect et le désir de progresser sont des valeurs fondamentales pour réussir dans sa vie. C’est pour cette raison que j’ai choisi « Exceptionalii », une association qui motive la jeunesse Roumaine à devenir les leaders du monde de demain.

« Je cours donc je suis!»

Donatii

Nume Data Mesaj Suma
Tecla Teodoru 2018-09-14 08:33:59 Mult succes, Ronan! Te sustin! 100 RON
Anonim 2018-09-10 18:56:35 SporT ;) 200 RON
Anonim 2018-09-10 16:42:39 Good luck! 50 RON
Anonim 2018-09-04 13:41:52 !!! 50 RON
Anonim 2018-09-04 10:07:46 Animo! 200 RON
Anonim 2018-09-02 10:35:01 un marathon en Transylvanie … haaaaaaaaa, mais comment...? 200 RON
Martin P & M 2018-09-01 09:54:39 Courage !!! 200 RON
Violeta Nicolae 2018-08-31 09:47:36 😘 200 RON

Doneaza pentru cauza sustinuta de Ronan Guillou