Stefan Palarie s-a decis: Dublu sau nimic

05 September 2013

Stefan Palarie, top fundraiser la Transmaraton, energizat de sustinatori sai a decis sa mearga pe Dublu sau Nimic :). Ce inseamna asta mai exact puteti citi in mesajul lui de mai jos.

Stefan Palarie

Au mai ramas 1 zi si 17 ore pana la Transmaratonul anului 2013.

Si am decis DUBLU SAU NIMIC :). Mai precis sa alerg 42 KM, in loc de 21 KM la prima competitie de anduranta la care particip in toti cei 35 de ani petrecuti pe aceasta planeta.

Ultimele saptamani au fost pline de energia tuturor sustinatorilor cauzei pentru care am hotarat sa alerg. A fost si este o energie molipsitoare, fantastica. Le multumesc din suflet pentru cuvintele lor de incurajare si pentru inspiratia transmisa. Credinta lor in cauza educatiei m-a facut sa ma gandesc adanc la responsabilitatea mea.

Am ridicat de doua ori stacheta contributiilor financiare, ultima oara radicand-o la 8,500 RON, dar asta nu i-au impiedicat pe donatori si sustinatori sa se apropie si sa depaseasca de fiecare data tinta. Am hotarat astazi ca pentru ei si pentru viitorul noii generatii sa dublez si eu distanta alergata, ajungand la 42 de kilometri Duminica pe Transfagarasan.

Vreau sa-i linistesc pe toti cei care vad in asta un act pasional si nebunesc. Am cumpanit bine lucrurile. Inainte de a decide am vorbit cu sotia mea (cel mai important manager si impresar pe care l-am avut vreodata 🙂 ) si cu alergatori profesionisti , am asteptat sa vad cum reactioneaza corpul meu pana la ultimul antrenament care a avut loc in dimineata asta.

In spatele deciziei stau analiza jurnalului de alergari din perioada de antrenament, distantele parcurse si analiza cursei la care ma inscriu astazi. Stau testarea fiecarui echipament utilizat in parte, dieta avuta, viteza de recuperare a corpului dupa fiecare antrenament. Stau reactiile corpului la exercitiile de hidratare si alimentare din mers, la alergarea in panta, rulajul picioarelor in cursele de distanta lunga testate: 21km, 28km, 36km exact acum 2 saptamani.

Multumesc tuturor celor care au contribuit la transformarea unui sot si parinte de doi copii, foarte ocupat si cu putina burtica, in omul care sunt acum.

Sunt gata. Abia astept cursa de Duminica.

Il puteti sustine pe Stefan pe pagina lui:
http://transmaraton.org/ro/competitors/view?hash=fedc9a5e9291ffb3584dfad91c1bd339d93a2e30