Cazare & Transport

TRANSPORT

Există două modalități de a ajunge în zona de desfășurare a evenimentului.

AUTO. Sinaia (DN 1) / DN 71 / DJ 713 (Transbucegi) / DJ 714

TREN (sau AUTO) & TELECABINA. Bușteni (DN 1) / Telecabina Bușteni – Babele / Telecabina Babele – Peștera. Verifică din timp (inclusiv telefonic) programul de funcționare al telecabinelor!

ATENȚIE! Nu există mijloace de transport care să asigure transferul din zona de finish (hotel Peștera) către zona de start (Cabana Bolboci) sau invers.

CAZARE

Participarea la eveniment nu include cazare. Vă invităm să vă rezervați din timp locul de cazare sau, în cazul în care nu rămâneți peste noapte în zona de desfășurare a competiției, să va asigurați transportul, astfel încât să ajungeți la start cu minim o oră înainte de începere.

Mai jos veți găsi o listă cu diverse unități de cazare, grupate în funcție de distanța față de locul de start al fiecărei probe. Vă reamintim că finish-ul tuturor curselor este la Hotel Peștera.

Niciuna dintre unitățile de cazare menționate mai jos (cu excepția Hotelului Peștera, unde participanții beneficiază de o reducere de 20%) nu oferă condiții tarifare speciale participanților la eveniment.

>> Unitățile de cazare apropiate de zona de start a cursei de semimaraton / zona de sosire (a ambelor probe):

[*e*: locații în care sunt disponibile stații de încărcare a vehiculelor electrice]

>> Unitățile de cazare apropiate de zona de start a cursei de zeceton

De asemenea, puteți să vă cazați la hotelurile și pensiunile din apropierea startului cursei de semimaraton (7-10 km) sau la cele de pe drumul dintre Sinaia si Cabana Bolboci, la aproximativ 30 de minute de condus (Hotel Cota 1000, Pensiunea Lin Cota 1000, Pensiunea Valea Sipotului etc.) față de Cabana Bolboci.