Optiuni cazare

Participarea la evenimentul nostru nu include cazare. Va invitam sa va rezervati din timp locul de cazare sau, in cazul in care nu ramaneti peste noapte in zona Transfagarasan, sa va asigurati transportul astfel incat sa se incadreze in programul evenimentului.

Mai jos veti gasi o lista cu diverse unitati de cazare, grupate in functie de distanta fata de locul de start al fiecarei probe.

Niciuna dintre unitatile de cazare mentionate nu ofera gratuitati sau conditii tarifare speciale participantilor la eveniment.

>> Unitatile de cazare cele mai apropiate (1-10 minute) de zona de Start a curselor de maraton si ultramaraton, respectiv de Sosire, sunt:

Exista si alte variante de cazare, la aproximativ 45-75 de minute (cu masina) de Cabana Capra, in zona barajului Vidraru / Cetatii Poenari (in paranteza am notat timpul estimat de Google Map, fara trafic): Cabana Zimbru (43 min.), Hotel Valea cu Pesti (54 min.), Hotel Posada Vidraru (57 min), Pensiunea Vidraru (68 min.), Cabana La Cetate (72 min.), Dracula Camping (72 min.), Complex Turistic Cumpana (46 min. – include drum forestier, de verificat telefonic starea drumului) etc.

>> Unitatile de cazare cele mai apropiate (1-2 minute) de zona de zona de Start a curselor de zeceton si  treizeciton   sunt: 

De asemenea, puteti sa va cazati la hotelurile si pensiunile din apropierea startului curselor de semimaraton, maraton si ultramaraton.

Sosirea este localizata la 8.5 kilometri distanta de startul acestor doua curse (aproximativ 40 de minute de mers cu masina).

>> Unitatile de cazare cele mai apropiate (1-15 minute) de zona de zona de Start a cursei de semimaraton sunt:

La aproximativ 17 kilometri distanta de startul acestei curse se afla localitatea Cartisoara, unde sunt disponibile numeroase locuri de cazare la pensiuni.

Sosirea este localizata la 21.5 kilometri distanta de startul acestei curse (aproximativ 75 de minute de mers cu masina).

Aleargă pe cea mai frumoasă șosea din lume

REZERVA-TI LOCUL ACUM