Transmaraton 2013 este pus pe roti de Aventuria.ro

06 August 2013

Prieteni de la Aventuria sunt si anul acesta alaturi de noi la Transmaraton. Ei ne vor ajuta cu transportul bicicletelor pentru cei 10 velo-voluntari ce vor asigura hidratarea si alimentarea mobila pentru proba de Dublu Maraton. Cu peste cinci ani de activitate si peste 500 de autovehicule echipate pentru outdoor suntem convinsi ca bicicletele sunt pe maini bune!

aventuria

Aventuria.ro este locul unde gasesti cea mai variata gama de solutii pentru confortul si siguranta calatoriilor tale. Aici poti alege cum doresti sa-ti transporti bagajele sau echipamentul sportiv, cum sa iti echipezi masina pentru drum sau cum sa-ti pastrezi gustarile si bauturile reci (sau calde, dupa caz). Si ce-i mai frumos, poti alege daca sa cumperi sau sa inchiriezi aceste echipamente!

Gasesti sa inchiriezi sau sa cumperi, cutii portbagaj THULE , bare transversale, biciclete si suporti de bicicleta, caiace, lazi frigorifice, remorci, rulote.

Daca lucrezi intr-o corporatie si iti place aventura, tot baieti de la Aventuria te pot ajuta sa organizeze pentru tine o serie de evenimente dedicate petrecerii timpului liber intr-un mod placut, dar si stimulativ in acelasi timp, alaturi de colegii sau prietenii tai. Aventuria.ro constituie o initiativa de a stimula practicarea sportului prin organizarea de concursuri și activitati.